Business & vakantie appartementen

Logeren in stijl kunt u in één van de twee prinselijk ruime stadsappartementen van het imposant laatclassicistisch herenhuis. Beide business & vakantie flats beschikken over een eigen kitchenette (afwasbak, microgolfoven, koelkast, waterverwarmer, bijzetkookplaat), een leefruimte en een afgesloten slaapgedeelte. In de slaapruimte staat een tweepersoons Auping-bed en is er wasgelegenheid volgens een open concept.

In business & vakantie appartement Verenhoed is er een afzonderlijk slaapgedeelte, een leefruimte, een afsluitbaar keukentje en een gescheiden toiletruimte. Dit stadsappartement bevindt zich op de eerste verdieping en biedt uitzicht op het Rameplein. De entiteit Verenhoed is goed voor 55m2 comfortabel logeren.

Business & vakantie appartement Jachthoed bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, waarbij de leefruimte uitkijkt op het Rameplein en de slaapkamer toegang geeft tot een aangenaam binnenterras (ideaal voor rokers, want binnenshuis is roken niet toegestaan). Bij mooi weer de glazen deur even openschuiven en u kunt aan een buitentafeltje genieten van de omgeving. Met 59 m2 geeft stadsappartement Jachthoed u een aangenaam ruimtegevoel.

Elk stadsappartement beschikt over internetfaciliteiten en kabeltelevisie. Op verzoek plaatsen wij een babybedje of een extra bed bij (90x180cm), zodat de appartementen ook geschikt zijn als familiekamer.

En wat is er heerlijker dan uitgebreid ontbijten op de kamer? Indien u dat wenst, brengen we u een kraakvers ontbijt, met koffiekoeken, mini-taartjes, knapperige broodjes, zelfbereide choco en confituur, kaas en charcuterie, vers fruit en fruitsap en geurende koffie.