Feestkader

De leef- en woonruimte van de vakantiewoning Sleutelhuys biedt een onvergetelijk kader voor feestmomenten in een ongedwongen sfeer.

Wij richten ons op kleinschalige feesten met een intiem karakter, zoals een babyborrel, communiefeest, verjaardagsfeest of pensionering. Wegens het residentieel karakter van de buurt is het Sleutelhuys niet geschikt voor luidruchtige avondfeesten.

De zaal heeft een maximumcapaciteit van ongeveer 50 zitplaatsen (aan eettafels) of 80 à 100 staanplaatsen (aan receptietafels). Bij mooi weer is het zalig vertoeven op het ruime terras, met uitzicht op de ommuurde tuin die zelf natuurlijk ook als feestkader kan worden gebruikt.

U kunt uw feest helemaal naar uw hand zetten – de volledig uitgeruste keuken leent zich daar perfect voor – of opteren om samen te werken met één van onze vaste traiteurs. We selecteerden daarvoor betrouwbare en kwaliteitsvolle cateraars in verschillende prijscategorieën (zie onze Partners).

Sleutelhuys beschikt bovendien over een niet te verwaarlozen troef : het is dé ideale locatie om uw feest met een heerlijk logement te combineren. Heeft u een ver familielid of rijdt u liever niet meer naar huis na een stevige borrel, dan kunt u overnachten in één van onze ruime luxekamers.

Graag leren we uw verwachtingen kennen tijdens een gesprek en lichten we met plezier ons concept toe.

Informeer nu