Vakantiewoning

Onze 5-sterren vakantiewoning straalt de laat 18de eeuwse sfeer van een baljuwshuis uit, maar biedt tegelijkertijd hedendaags comfort, een huiselijk gevoel en een prachtig uitzicht op de tuin (1.000 m²).

Naast een volledig uitgeruste moderne keuken, een bergplaats en een grote leef-en woonruimte, herbergt de woning drie slaapkamers. Deze kamers zijn ruim en hebben hun eigen badkamer met bad of douche en toilet. In elke kamer staat een tweepersoons Auping-bed. Een babybedje of een extra bed kan op aanvraag worden bijgeplaatst. De vakantiewoning biedt plaats voor 6 personen (basiscapaciteit) en eventueel 2 bijkomende personen (maximale capaciteit).

Internetfaciliteiten zijn gratis beschikbaar en in de leefruimte staan een televisietoestel en een muziekinstallatie ter beschikking. Natuurlijk kunt u ook altijd uw hart ophalen in de ommuurde tuin of gewoon relaxen in de sauna of hot tub. Voor de kleinsten is er een speelruimte, maar ook grotere spelers kunnen zich uitleven met tafelvoetbal of airhockey.

In Sleutelhuys denken we aan uw comfort. Er is een wasplaats met wasmachine, droogkast, strijkplank en strijkijzer. Op de kamers voorzien we badjassen, handdoeken, bedlinnen en een haardroger. Bovendien kunt u uw auto op het domein parkeren. Fietsliefhebbers kunnen hun fietsen stallen onder een overdekt terras en er is een buitenkraantje beschikbaar om de fietsen te reinigen.

Bent u met een iets grotere groep? Dan is er de mogelijkheid om het volledige pand af te huren, met inbegrip van de business & vakantie appartementen en onze jeugdkamer met twee stapelbedden.  De verschillende eenheden zijn met elkaar verbonden via de glazen “Sleutelhuys”deur. De maximumverblijfscapaciteit van het volledige Sleutelhuys bedraagt 14 personen.
 

Vakantiewoning

Vakantiewoning

Accommodatie :

Nog tot einde maart 2019 boekbaar!

Boek hier