Zakenkader

Het Sleutelhuys schept een uniek kader voor uw zakelijke ontmoetingen of vergaderingen.

Wenst u in alle discretie te sleutelen aan nieuwe ideeën? Plant u een business event, een executive meeting, een seminarie, een productpresentatie of een teambuilding? Bij Sleutelhuys bent u voor dat alles aan het juiste adres!

De gemoedelijke en aangename vergaderruimte kan afgehuurd worden voor één of meerdere dagen. Er is standaard een vergadertafel voor veertien personen aanwezig. Deze faciliteiten kunnen worden uitgebreid met extra stoelen en tafels zodat ruim 30 personen kunnen deelnemen. Een vlotte internetverbinding is beschikbaar en er kan worden geprojecteerd op een grote witte muur.

Alle activiteiten kunnen op maat worden georganiseerd, indien gewenst met passende catering, b.v. met medewerking van onze zorgvuldig geselecteerde partners (zie onze Partners).

We bieden u en uw businesspartners bijkomend graag overnachtingsmogelijkheid (3 luxe tweepersoonskamers en 2 royale stadsappartementen). Voor grotere groepen werken we samen met hotels in de buurt.

Zoekt u nog een slaapplaats voor uw expats of andere zakelijke relaties? Bekijk dan zeker onze stadsappartementen. Deze staan voor ruimte, een huiselijke sfeer en comfort. Elk appartement bestaat uit een woonruimte met afgesloten slaapkamer, een kitchenette, en een open douche-, lavabo- en toiletruimte. Bovendien is het gezellige stadscentrum van Tielt vlakbij. Zo komen uw zakenrelaties ‘thuis op verplaatsing’. Voor langere verblijven hebben we aangepaste prijzen.

Het Sleutelhuys biedt nog extra mogelijkheden, zoals b.v. de organisatie van een expo, een pop-up, een kookdemonstratie, …

Graag vernemen wij in een persoonlijk gesprek uw wensen en werken we een formule op maat uit.

Informeer nu