Cosy Stay @ Sleutelhuys

Logeren in stijl kunt u in één van de twee prinselijk ruime business & vakantie appartementen van het imposant laatclassicistisch herenhuis.

Elk stadsappartement beschikt over internetfaciliteiten en kabeltelevisie. Beide business & vakantie flats zijn samengesteld uit een ruimte met een eigen kitchenette (afwasbak, microgolfoven, koelkast, waterverwarmer, bijzetkookplaat), een leefruimte en een afgesloten slaapgedeelte. In de slaapruimte staat een boxspring met Innergetic matras of een tweepersoons Auping-bed en is er wasgelegenheid volgens een open concept. Op verzoek plaatsen wij een babybedje of een extra bed bij (90x180cm), zodat de appartementen ook geschikt zijn als familiekamer.

En wat is er heerlijker dan uitgebreid ontbijten op de kamer? Indien u dat wenst, brengen we u een kraakvers ontbijt, met koffiekoeken, mini-taartjes, knapperige broodjes, zelfbereide choco en confituur, kaas en charcuterie, vers fruit en fruitsap en geurende koffie.
 

Superior appartement

Cosy 3.1

Accommodatie :

Op de gelijkvloerse verdieping van het historische baljuwhuis bevindt zich dit hotelappartement, waarbij de leefruimte uitkijkt op het Rameplein en de slaapkamer toegang geeft tot een rustgevend buitenterras. Het stadsappartement biedt u 59 m2 aangenaam ruimtegevoel.

Boek hier
 
Superior appartement

Cosy 3.2

Accommodatie :

Dit business & holiday appartement bevindt u zich op de eerste verdieping van het historische baljuwhuis, dat de volledige gevelbreedte aan het Rameplein beslaat. Deze entiteit is goed voor 55m2 comfortabel logeren.

Boek hier